2013 U.S.A Orlando

Dag 5; Universal Studio's

Vandaag de laatste dag Universal. Ditmaal gaan we naar de Studio's.

We hebben een shuttle iets later dan gisteren en zijn rond half elf in het park.

We starten in 'Hollywood' en komen meteen Scooby Doo tegen.....

Benny 'poseert' voor het Beverly Hills Wilshire Hotel uit Pretty Woman

En het 'hoogtepunt' van de dag....op de foto met Woody Woodpecker!!

Hierna gaan we naar de Universal Orlando's Horror Make-up Show, waar precies uit gelegd wordt hoe monsters gemaakt worden en hoe je een arm af kunt snijden met veel bloed, maar met weinig schade.

Wink

Op 'Hollywood Boulevard' komen we deze ster tegen.....dus speciaal voor Mitchell

Wink

Via Back to the Future....

.....gaan we naar E.T. Adventure. Een soort van Peter Pan ride, maar dan op de beroemde E.T. fiets.

Het volgende onderdeel van het park heet World Expo waar we als 1e in The Simpsons Ride gaan.

Er staat een wachtrij van ruim een uur, maar het is het wachten méér dan waard. De Universal folder zegt; Swoop, soar and smash your way through Krustyland en dat doen we. Je zit in een karretje wat slechts minimaal beweegt, maar de beelden en de geluidseffecten om je heen, laten je geloven dat je de rit van je leven maakt.

Is Jurassic Park onze nr. 1 attractie on The Islands of Adventure, deze Simpsons Ride is de duidelijke favoriet in de Studio's!! Helemaal geweldig!!

Laughing

Van de Simpsons lopen we naar Man in Black - Alien Attack

We gaan hier om de beurt in. Om te beginnen mag je geen losse items, als foto/film apparatuur of rugzakken meenemen en bij de kluisjes staat een wachtrij en verder is de wachttijd bij de attractie een uur, terwijl er ook een singles-line is waar de wachttijd slechts 15min bedraagt.....

Anja gaat eerst om vervolgens de spullen van Benny over te nemen die daarna aan de beurt is. Verwacht je bij Men in Black iets spectaculairs.....niets is minder waar. Je zit in een karretje en komt in het trainingscentrum van de mannen. Met een laserpistool kun je je tegenstanders raken en punten scoren.....Grappig, maar niet bijzonder en het is ons een raadsel waarom losse spullen niet mee mogen.

Undecided

Disaster is de volgende attractie. Hier krijgen we een 'hoofdrol' in een rampenfilm. We zitten onder de grond in de metro en tijdens een aardbeving gebeurt er van alles. Er ontstaat brand, het metrostation loopt onder water en een metro, uit tegengestelde richting, ontspoort en raakt ons op een haar na net niet!

Undecided

Hierna lopen we naar het rustige 'San Francisco'. Pier 41.....

.....Fishermans Warf.....

.....én Jaws. Het is er allemaal.

Inmiddels komen we, eindelijk, een Starbucks tegen, wachttijd tot je aan de beurt bent: 45min, maar het is het wachten waard. Voor Anja een Double Chocolate Chip Frappuccino met Bananabread en voor Benny een regular coffee met een Chocolate Chip Cookie. Voor straks in het hotel nemen we nog een slice cinnamon coffee cake mee....

Via de straten van 'New York' lopen we naar de uitgang van het park. Het is inmiddels 7pm, het is genoeg geweest. Op naar de shuttlebus die ons weer naar het hotel zal brengen.

We hebben 2 heerlijke dagen gehad in Universal Orlando. Morgen Disney The Magic Kingdom.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!